28638 NL - ongeclassificeerd
Mensenhandel

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

1.

Volledige titel

Mensenhandel

2.

Moties

Bij dit dossier werden in de Tweede Kamer 53 moties ingediend.

3.

Documenten

(443 stuks)

2 15 oktober 2002, brief, nr. 1     KST63793
Brief minister over de reactie van het kabinet op de eerste rapportage van de Nationaal Rapporteur Mensenhandel (NRM)
publicatie: 22 oktober 2002
 
2 14 november 2003, brief, nr. 2     KST72064
Brief minister over de B9-regeling
publicatie: 21 november 2003
 
2 25 november 2003, motie, nr. 3     KST72422
Motie inzake aanpassing beleid. met aanbod voortgezet verblijf voor vrouwen die getuigd hebben in strafproces inzake vrouwenhandel
publicatie: 1 december 2003
 

4.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

5.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van PDC Informatie Architectuur.

6.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.