28625 NL - ongeclassificeerd
Herziening van het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

1.

Volledige titel

Herziening van het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid

2.

Moties

Bij dit dossier werden in de Tweede Kamer 94 moties ingediend.

3.

Documenten

(610 stuks)

2 4 oktober 2002, brief, nr. 1     KST63638
Brief minister inzake voorstellen Europese Commissie over Mid-Term Review van Gemeenschappelijk Landbouwbeleid en Nederlandse standpunt daarover
publicatie: 10 oktober 2002
 
2 5 november 2002, verslag van een algemeen overleg, nr. 2     KST64205
Verslag algemeen overleg over onder meer de financiering van het gemeenschappelijk landbouwbeleid na uitbreiding van de EU
publicatie: 8 november 2002
 
2 19 februari 2003, brief, nr. 3     KST66789
Brief minister inzake uitgewerkte voorstellen Europese Commissie over herziening Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB), met Nederlands standpunt
publicatie: 27 februari 2003
 

4.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

5.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van PDC Informatie Architectuur.

6.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.