23987 - Lidmaatschap van de Europese Unie - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Maandag 25 januari 2021
kalender

23987 nl - doorlopend dossier
Lidmaatschap van de Europese Unie

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

1.

Volledige titel

Lidmaatschap van de Europese Unie

2.

Moties

Bij dit dossier werden in de Tweede Kamer 55 moties ingediend.

3.

Documenten

2 17 november 2000, notitie, nr. 3     KST49727
Brief minister en staatssecretaris met de tweede notitie met het kabinetsstandpunt over de uitbreiding van de Europese Unie - Uitbreiding van de Europese Unie
publicatie: 30 november 2000
 

4.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

5.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van ANP en PDC Informatie Architectuur.

6.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.