27062 NL - beleidsdossier
Alleenstaande minderjarige asielzoekers

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

1.

Volledige titel

Alleenstaande minderjarige asielzoekers

2.

Moties

Bij dit dossier werden in de Tweede Kamer 30 moties ingediend.

3.

Documenten

(247 stuks)

2 24 maart 2000, brief, nr. 1     KST44812
Brief minister en staatssecretaris bij het aanbieden van de nota over het beleid ten aanzien van alleenstaande minderjarige asielzoekers
publicatie: 5 april 2000
 
2 24 maart 2000, nota, nr. 2     KST44841
Nota
publicatie: 5 april 2000
 
2 29 mei 2000, motie, nr. 3     KST46032
Motie over mogelijkheden om zomerscholen voor alleenstaande minderjarige asielzoekers landelijk mogelijk te maken
publicatie: 7 juni 2000
 

4.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

5.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van PDC Informatie Architectuur.

6.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.