28198 NL - nota
Integratie in het perspectief van immigratie

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

Deze nota werd op 18 januari 2002 ingediend.

 

1.

Volledige titel

Integratie in het perspectief van immigratie

2.

Documenten

(5 stuks)

2 18 januari 2002, brief, nr. 1     KST58914
Brief bij de nota "Integratie in het perspectief van immigratie"
publicatie: 29 januari 2002
 
2 18 januari 2002, nota, nr. 2     KST58915
Nota "Integratie in het perspectief van immigratie"
publicatie: 29 januari 2002
 
2 7 maart 2002, brief, nr. 3     KST60004
Brief minister met de kabinetsreactie op het rapport over discriminatie van de Europese Commissie tegen Racisme en Intolerantie (ECRI)
publicatie: 15 maart 2002
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.