26663 - Cultuurhistorie en ruimtelijke inrichting (Belvedere) - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Maandag 25 mei 2020
kalender

26663 nl - nota
Cultuurhistorie en ruimtelijke inrichting (Belvedere)

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

Deze nota werd op 2 juli 1999 ingediend.

 

1.

Volledige titel

Cultuurhistorie en ruimtelijke inrichting (Belvedere)

2.

Moties

Bij dit dossier werden in de Tweede Kamer zes moties ingediend.

3.

Documenten

(14 stuks)

2 2 juli 1999, brief, nr. 1     KST36444
Brief minister en staatssecretaris bij de nota 'Cultuurhistorische en ruimtelijke inrichting (Belvedere)' - Cultuurhistorische en ruimtelijke inrichting (Belvedere)
publicatie: 22 juli 1999
 
2 2 juli 1999, nota, nr. 2     KST36445
Nota 'Cultuurhistorische en ruimtelijke inrichting (Belvedere)' - Cultuurhistorische en ruimtelijke inrichting (Belvedere)
publicatie: 22 juli 1999
 
2 8 november 1999, brief, nr. 3     KST41688
Brief staatssecretaris over bespreking van de voorstellen uit de noa Belvedere met de Tweede Kamer vóór 1 januari 2000 - Cultuurhistorische en ruimtelijke inrichting (Belvedere)
publicatie: 15 november 1999
 

4.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

5.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van ANP en PDC Informatie Architectuur.

6.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.