12 juni 2010

Met dank overgenomen van E. (Esther) Ouwehand i, gepubliceerd op zaterdag 12 juni 2010.

Alle stemmen zijn geteld: twee zetels voor de Partij voor de Dieren!

122.257 mensen hebben ervoor gekozen om een leefbare aarde boven andersoortige belangen te plaatsen.  Veel dank aan al deze kiezers, die verder durfden te kijken dan de kortetermijnproblemen van vandaag.

En zeer veel dank aan alle actieve leden en vrijwilligers die de afgelopen weken werkelijk al hun tijd en energie gestoken hebben in het verspreiden van ons geluid via het plakken van posters, het uitdelen van flyers en het organiseren van acties voor onze Partij voor de Dieren. Echt fantastisch!

De activiteiten gaan meteen door zelfs: de werkgroep Leiden staat vandaag op de bijenmarkt in de stad, om aandacht te vragen voor het grootschalige bestrijdingsmiddelen gebruik in de gangbare landbouw, waardoor de bij welhaast tot de rand van uitsterven wordt gebracht. En ik zit straks in het Boerhaave Museum (ook in Leiden) in debat over akelige nieuwe ontwikkelingen in de gentechnologie; nu weer een vis die genetisch verknutseld is met een plant zodat ie kan groeien op zonlicht. Zou voedsel schelen en dus vreselijk duurzaam zijn....

Zo zie je maar hoe hard we nodig zijn.

Goed weekend, rust een beetje uit van alle campagne-inspanningen en tot gauw!