Sadet Karabulut neemt deel aan een verkiezingsdebat over Migratie en Integratie. Organisatie: Kleurijk Platform, GroenLinks, Veldhoven - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Maandag 1 juni 2020
kalender

Sadet Karabulut neemt deel aan een verkiezingsdebat over Migratie en Integratie. Organisatie: Kleurijk Platform, GroenLinks, Veldhoven

Stadhuis van Veldhoven, Beglië
datum 29 mei 2010 13:30 - 17:30
plaats Veldhoven, Utrecht, Cervantes, Spanje
locatie Utrecht Instituto Cervantes Toon locatie
aanwezigen M.M. (Madeleine) van Toorenburg i, J.L. (Hans) Spekman i, M. (Mariko) Peters i, S. (Sadet) Karabulut i, S. (Stientje) van Veldhoven-van der Meer i e.a.
organisatie Socialistische Partij (SP) i

Op zaterdag 29 mei zullen verschillende politici met elkaar in debat gaan over migratie en integratie. De formule is als volgt: in verschillende rondes worden twee politici tegenover elkaar gezet en worden uitgedaagd het publiek te overtuigen. Het belooft dus een spannend debat te worden.  

De volgende politci hebben zich aangemeld:

Stientje van Veldhoven - D66

Hans Spekman - PvdA

Madeleine van Toorenburg - CDA

Mariko Peters - GroenLinks

Sadet Karabulut - SP


1.

Socialistische Partij (SP)

De SP is een socialistische, eurosceptische partij. De partij werd opgericht in 1972 en kent vooral een sterke lokale, actiegerichte basis. De SP wil 'een samenleving waarin menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit voorop staan'.

Bij de Tweede Kamerverkiezingen van 12 september 2012 haalde de SP, eveneens als in 2010, vijftien zetels. In 2006 was dat aantal nog 25. De SP maakt deel uit van de oppositie. De partij heeft vier zetels in de Eerste Kamer i.

2.

Meer over...