Reinier Koppelaar debatteert over openbaar bestuur, Den Haag - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Zondag 22 september 2019
kalender
Ridderzaal in Den Haag
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 26 mei 2010 17:00
plaats Den Haag
locatie Tweede Kamer Toon locatie
organisatie ChristenUnie (CU)†i

Jonge ambtenaren organiseren woensdag 26 mei een debat over openbaar bestuur met het thema de heroverwegingen, inzoomend op de scenario's voor het openbaar bestuur. Reinier Koppelaar (nr 11 van de kandidatenlijst) zal hierover in debat gaan met de vertegenwoordigers van andere politieke partijen. Het debat begint 17.00 uur en vindt plaats in de Oude Zaal van de Tweede Kamer.


1.

ChristenUnie (CU)

De ChristenUnie is een christelijke partij, met op sociaal en ecologisch gebied progressieve en op ethisch gebied behoudender standpunten. Politiek leider van de ChristenUnie is Gert-Jan Segers†i. De huidige partijvoorzitter is Piet Adema.

De partij ontstond in januari 2000 als samenwerkingsverband tussen het Gereformeerd Politiek Verbond†i (GPV) en de Reformatorische Politieke Federatie†i (RPF). Per 1 januari 2004 zijn de partijen gefuseerd. Sinds 15 maart 2001 opereerden de fracties van deze partijen al onder naam ChristenUnie in de Tweede Kamer†i. Ook in de Eerste Kamer†i bestond al sinds 2001 een fractie van de ChristenUnie.

2.

Meer over...