Bedrijventerrein, Rotterdam

Erasmusbrug in Rotterdam
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 7 oktober 2010
plaats Rotterdam
aanwezigen J.C. (Jan) Terlouw i, R.H. (Roelf) de Boer i, P.G.A. (Peter) Noordanus e.a.
organisatie Elba Media en vakblad Bedrijventerrein

Nationaal Bedrijventerrein Congres 2010. Net als in de voorgaande jaren organiseert het vakblad Bedrijventerrein - samen met vooraanstaande partners - in 2010 weer het Nationaal Bedrijventerrein Congres. Met vooraanstaande sprekers, interessante deelsessies en voldoende mogelijkheden tot hoogwaardig netwerken.

Tijdens eerdere edities van het congres spraken onder andere Peter Noordanus, Rudy Stroink, Jan Terlouw, Roelf de Boer, Maarten Hajer en diverse andere prominenten uit binnen- en buitenland. In totaal geven ieder jaar zo’n 40 sprekers acte de présence op het congres.

Het Nationaal Bedrijventerrein Congres wordt georganiseerd door Elba Media in samenwerking met diverse regionale ontwikkelingsmaatschappijen en provincies.

Het Nationaal Bedrijventerrein Congres is het enige branchemoment in Nederland. Mede daarom wordt het Nationaal Bedrijventerrein Congres structureel ondersteund door het rijk en diverse provincies.

De bezoekers zijn werkzaam als bedrijventerreinprofessional. Een groot deel van de lezers heeft een beslissingsbevoegdheid. Zij werken als bestuurder of ambtenaar bij overheden of bij vastgoedontwikkelaars en -beleggers, bij makelaars, advies- en ingenieursbureaus, bij parkmanagementorganisaties of ondernemersverenigingen.

Meer informatie: www.bedrijventerrein.biz


1.

Meer over...