WMO-avond met Agnes Wolbert in Zutphen, Siddeburen

kaart nederlandSiddeburen
datum 27 april 2010 19:30
plaats Siddeburen
locatie De Oude hof 55-57 Toon locatie
aanwezigen A.G. (Agnes) Wolbert i e.a.
organisatie Partij van de Arbeid (PvdA) i

Op dinsdag 27 april organiseren PvdA afdeling Zutphen-Warnsveld een avond met Agnes Wolbert over de WMO.

Voor de pauze zal Agens een college houden over de WMO regeling. Zij zal ingaan op vragen als: Waar gaat het om in de WMO? Wat houdt de regeling in? Wat zijn de mogelijkheden en de onmogelijkheden?

Na de pauze is er gelegenheid voor vragen en zal Agnes uitgebreid ingaan op de uitvoering en de mogelijkheden, vooral voor progressieve partijen, die de WMO biedt.

Deze avond is dé gelegenheid voor geïnteresseerden om eens kennis te maken met de WMO regeling en ook zeer geschikt voor nieuwe raadsleden én voor iedereen die beroepsmatig te maken heeft met de uitvoering.

Overdag zal Agnes enkele Zutphense instellingen en organisaties bezoeken.


1.

Partij van de Arbeid (PvdA)

De Partij van de Arbeid (PvdA) is een progressieve, sociaaldemocratische partij. De partij werd opgericht in 1946 als een voortzetting van de vooroorlogse Sociaal-Democratische Arbeiders Partij i (SDAP), de Vrijzinnig-Democratische Bond i (VDB) en de Christelijk-Democratische Unie i (CDU). De PvdA trok samen met GroenLinks op en deed met een gezamenlijke lijst mee aan de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i. Frans Timmermans i leidt de gezamenlijke fractie i in de Tweede Kamer.

De fractie GroenLinks-PvdA behaalde bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i 25 zetels. Dat zijn 8 zetels meer dan GroenLinks (8) en PvdA (9) opgeteld bij de verkiezingen in 2021. De partij behaalde in 2023 zeven zetels in de Eerste Kamer i en vormt samen met GroenLinks een gezamenlijke fractie i in de Eerste Kamer van 14 zetels. Er zitten zes Nederlandse leden namens de PvdA in het Europees Parlement i.

2.

Meer over...