En wat nu?

Met dank overgenomen van H.E. (Harm Evert) Waalkens i, gepubliceerd op zondag 14 maart 2010.

Wat ik allemaal ga doen, ik weet het niet. Eerst maar even een time out!. Maar niet vóór 16 juni.

Tot die tijd zal ik 100% gemotiveerd de lopende zaken in het parlement afwerken. Er liggen nog twee initiatiefwetsvoorstellen die ik ga verdedigen. Samen met Christa van Velzen (SP) verdedig ik het wetsvoorstel 'Verbod op de nertsenhoudserij' in de Eerste Kamer. In de Tweede kamer hoop ik een ander voorstel samen met het CDA tot een goed eind te brengen.

Woord van dank

Een woord van dank is op zijn plaats. Het is met name ook de samenwerking met zoveel en zo verschillende mensen geweest die mij de afgelopen jaren heeft geïnspireerd. Mede dankzij u/hen kon ik de belangen van het platteland, landbouw, ontwikkelingsamenwerking en de vele andere zaken waar ik voor de PvdA mee bezig ben geweest, met verve inbrengen. Dank daarvoor.

Verkiezingen

Nu op naar de verkiezingen op 9 juni. We hebben in de persoon van Job Cohen een kandidaat lijsttrekker die ons een heel stevige positie zal geven in de campagne. Een lijsttrekker ook die leidend zal zijn in het debat over de dingen waar de PvdA voor staat.

Cohen is als geen ander in staat een sociaal-democratisch antwoord te geven op de enorme uitdagingen waar Nederland voor staat.