Bijeenkomst over geïntegreerde Europese betaalmarkt - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Donderdag 9 juli 2020
kalender

Bijeenkomst over geïntegreerde Europese betaalmarkt

Kalender
datum 26 maart 2010
aanwezigen L.M.L.H.A. (Loek) Hermans i e.a.

MKB-Nederland organiseert op 26 maart samen met de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) en verschillenden banken een bijeenkomst over SEPA, Single Europeaan Payment Area.

Ondernemers krijgen in de toekomst te maken met één geïntegreerde Europese betaalmarkt. Maar wat betekent dit voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf? Hoe gaat de automatische incasso en het girale betalingsverkeer eruit zien? Wat zijn de voordelen en waar moeten bedrijven extra op letten? Wat zijn de ontwikkelingen op het gebied van elektronisch factureren?

Grijp uw kans om alles over het nieuwe Europese betalen te weten te komen en kom naar de SEPA bijeenkomst in de Malietoren. U bent op vrijdag 26 maart van harte uitgenodigd om uw specifieke vragen aan de betrokken partijen te richten. Loek Hermans i, voorzitter van MKB-Nederland, zal de bijeenkomst openen.

Het programma van de bijeenkomst begint om 9.30 uur en eindigt ongeveer om 14.00 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Els Prins, e.prins@mkb.nl.  

Meer informatie:

dossier SEPA

dossier Elektronisch factureren


1.

Meer over...