Discussieavond Arbeid en Participatie in Assen

Drents Museum in Assen
wikimedia/CrazyPhunk
datum 6 juni 2008 09:00 - 9 juni 2008 23:53
plaats Assen
aanwezigen M.I. (Mariëtte) Hamer i, J.N. (Niesco) Dubbelboer i, J. (Jan) Hamming e.a.

Het Partijbestuur vindt dat de kern van de Nederlandse sociaaldemocratie, de visie op arbeid, participatie en de relatie met de sociale zekerheid aanscherping verdient. Daarom zal het thema Arbeid op het landelijke congres van 13 en 14 juni centraal staan. Begin juni zal naar verwachting ook de commissie Bakker met haar voorstellen komen.

Ter voorbereiding op dit congres en de uitkomsten van de commissie Bakker organiseert de PvdA op vrijdag 6 juni een landelijke bijeenkomst over het thema Arbeid en Participatie met fractievoorzitter Mariëtte Hamer en vice-voorzitter van het partijbestuur Jan Hamming. Zij willen graag met u de discussie over dit thema aangaan. Hoe kijkt u aan tegen de verhouding tussen flexibiliteit en zekerheid, de discussie over langer doorwerken na uw 65e en de kwaliteit van Arbeid?

Met o.a. Jaap Kuin (wethouder Assen), o.l.v. voormalig Tweede Kamerlid Niesco Dubbelboer

Vrijdag 6 juni 2008

ICO Centrum voor Kunst & Cultuur, Zuidhaege 2 in Assen

Aanvang 20.00 uur (zaal open 19.30 uur)

Wij verzoeken u vooraf te reserveren via de telefonische reserveerlijn van de PvdA: 0900-9553 en kies optie 3. Voor aanmelding heeft u het reserveringsnummer van deze bijeenkomst nodig: 5582.  Houd ook uw relatienummer en postcode zoals vermeld bij de adressering van Rood bij de hand. Als u geen relatienummer heeft wordt u doorverbonden met een medewerker die u zal aanmelden. Als u een introducé wilt meenemen, kunt u dat aangeven bij het reserveren.


1.

Meer over...