Televisieoptreden in de regio

Met dank overgenomen van A.J. (Anja) Timmer i, gepubliceerd op woensdag 8 april 2009.

Tweede Kamerlid in Den Haag, zij vertegenwoordigt ook haar regio. In die hoedanigheid heeft zij het volgende televisieoptreden:

Anja Timmer is niet alleen Tweede Kamerlid in Den Haag, zij vertegenwoordigt ook haar regio. In die hoedanigheid heeft zij het volgende televisieoptreden:

Het RTV Oost programma ‘En Dan Nog Even Dit’ praat u elke werkdag bij over alles wat Overijssel bezig houdt . Op vrijdag 17 april is PvdA Tweede Kamerlid Anja Timmer te gast bij EDNED.

EDNED ontvangt gasten uit de wereld van mode, sport en showbizz, onder wie veel bekende Nederlanders. Maar ook mensen die op een bijzondere manier in het nieuws zijn gekomen schuiven aan in EDNED. Verder is er aandacht voor onder meer grappige krantenberichten en opmerkelijke initiatieven. Vast onderdeel is de Stelling van de Dag.

‘En Dan Nog Even Dit’ is een programma van RTV Oost, de regionale omroep van Overijssel. Het programma wordt op werkdagen uitgezonden om 17:20, 18:20, 20:20 & 23:30 uur. Natuurlijk is er ook een ‘uitzending gemist’ op de website van RTV Oost aanwezig.