Landelijke bijeenkomst met Wouter Bos en Mariëtte Hamer in Utrecht

Kalender (Bron: swedeandsour / iStock.com)
swedeandsour / iStock.com
datum 17 februari 2010 20:15
plaats Club Monza, Potterstraat 16-20
aanwezigen N. (Nebahat) Albayrak i, W.J. (Wouter) Bos i, M.I. (Mariëtte) Hamer i, J.N. (Niesco) Dubbelboer i, M. (Maarten) van Rossem, H. (Herman) van Veen, M. (Mohammed) Mohandis i, R. (Rob) Wijnberg e.a.
organisatie Partij van de Arbeid (PvdA) i

Op woensdag 17 februari vindt een landelijke campagnebijeenkomst met Wouter Bos, Mariëtte Hamer, Maarten van Rossem en Rinda den Besten in Utrecht plaats.

Het thema van de avond is: 'De rechtsstaat is van iedereen'.

Het programma ziet er als volgt uit:

19.15 uur: flashmob op het Neude. In de hoofdrol: fractievoorzitter Mariëtte Hamer, voorzitter van de Jonge Socialisten Mohammed Mohandis, een roze voetbal en een rode dubbeldekkerbus. Kom naar de Neude en maak kans op kaarten voor een concert met Kyteman, C-mon & Kypski, Herman van Veen en nog meer.

19.45 uur: deuren open

20.15 uur: opening door moderator Niesco Dubbelboer

20.20 uur: column Maarten van Rossem over hoe populisme zich verhoudt tot de rechtstaat en de democratie.

20.30 uur: Wouter Bos, Mariëtte Hamer en Rinda den Besten reageren op de column van Maarten.

20.40 uur: zaal kan vragen stellen aan Wouter Bos, Rinda den Besten, Mariëtte Hamer en Maarten van Rossem.

21.05 uur: rapper Bay-G die rapt over de rechtstaat en krachtwijken

21.10 uur: debat met als thema ‘de rechtstaat is van iedereen’ tussen Wouter Bos, Nebahat Albayrak, Rob Wijnberg en Jan Jaap van der Wal en de zaal.

22.05 uur: afsluiting door Wouter Bos

22.15 uur: einde programma, muziek door Gio Asmus en Alex van Zijl

Je kunt reserveren via de telefonische reserveerlijn van de PvdA: 0900-9553. Voor aanmelding heb je het nummer van deze bijeenkomst nodig: 5678. Houd ook je relatienummer en postcode bij de hand. Als je geen relatienummer hebt wordt je doorverbonden met een van onze medewerkers van de Ledenadministratie (tijdens kantooruren).


1.

Partij van de Arbeid (PvdA)

De Partij van de Arbeid (PvdA) is een progressieve, sociaaldemocratische partij. De partij werd opgericht in 1946 als een voortzetting van de vooroorlogse Sociaal-Democratische Arbeiders Partij i (SDAP), de Vrijzinnig-Democratische Bond i (VDB) en de Christelijk-Democratische Unie i (CDU). De PvdA trok samen met GroenLinks op en deed met een gezamenlijke lijst mee aan de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i. Frans Timmermans i leidt de gezamenlijke fractie i in de Tweede Kamer.

De fractie GroenLinks-PvdA behaalde bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i 25 zetels. Dat zijn 8 zetels meer dan GroenLinks (8) en PvdA (9) opgeteld bij de verkiezingen in 2021. De partij behaalde in 2023 zeven zetels in de Eerste Kamer i en vormt samen met GroenLinks een gezamenlijke fractie i in de Eerste Kamer van 14 zetels. Er zitten zes Nederlandse leden namens de PvdA in het Europees Parlement i.

2.

Meer over...