Debat 'Groeten uit een Prachtwijk' met Eberhard van der Laan en Stef Depla, Utrecht

Utrecht Centraal
© Kevin Bergenhenegouwen / PDC
datum 18 januari 2010 09:00 - 20:00
plaats Utrecht
locatie Vader Rijn College, Vaderrijndreef 7-9 . Deze activiteit is een intiatief van JS en de Werkgroep Sociaal-economisch Beleid Toon locatie
aanwezigen G.Ch.F.M. (Staf) Depla i, E.E. (Eberhard) van der Laan i e.a.
organisatie Jonge Socialisten in de PvdA (JS) i

De Jonge Socialisten in de PvdA (JS) organiseren op 18 januari in Utrecht een debat over drie jaar aanpak van veertig aandachtswijken. Minister Eberhard van der Laan i zal namens het kabinet aanwezig zijn om van de bewoners uit de prachtwijk Overvecht zelf te horen hoe en of de aanpak de afgelopen drie jaar tot resultaten heeft geleid. Ook PvdA-Kamerlid Staf Depla i, wethouder Rinda den Besten en maatschappelijke organisaties nemen deel aan het gesprek met de bewoners van Utrecht Overvecht. Het debat ´Groeten uit een Prachtwijk´ is een vervolg op een eerdere bijeenkomst in 2007 in Overvecht tussen bewoners en kabinet. De JS vindt het tijd geworden voor een tussenbalans. Daarom trekt de JS in de week voorafgaande aan het debat ook zelf de wijk in om een beeld te krijgen van de gezamenlijke aanpak van gemeente en kabinet. Het debat wordt geleid door Kamran Ullah en vindt plaats in het Vader Rijncollege. Vanaf 19.00 uur kunnen bewoners en belangstellenden hier terecht voor een hapje en een drankje; het debat begint om 20.00 uur. Locatie: Vader Rijn College, Vaderrijndreef 7-9 Utrecht. Deze activiteit is een intiatief van JS Utrecht en de Werkgroep Sociaal-economisch Beleid.


1.

Jonge Socialisten in de PvdA (JS)

Deze organisatie is de onafhankelijke politieke jongerenorganisatie van de PvdA i. De Jonge Socialisten in de PvdA (JS) wil jongeren interesseren voor politiek en jongerenparticipatie bevorderen in politieke en maatschappelijke zin. Belangrijke maatschappelijke onderwerpen waar JS zich mee bezighoudt zijn: goed en toegankelijk onderwijs, sociale zekerheid, werkgelegenheid, duurzame ontwikkeling en milieu.

2.

Meer over...