Wederopstartblog: Autumn Leaves

Met dank overgenomen van B. (Boris) van der HamĀ i, gepubliceerd op zaterdag 21 november 2009.

Schande, schande.. Het is alweer 2 maanden geleden dat ik mijn laatste blog schreef op hyves en mijn persoonlijke site. Reden? Drukte, maar -eerlijk is eerlijk- ook enige onverschilligheid. Inmiddels ben ik op zoveel sites actief (de laatste paar maanden op zowel facebook als twitter (@borisham)) dat het actief zijn op hyves wat op het achterplan is geraakt. Ik probeer mijn leven nu weer te beteren.

De afgelopen 2 maanden zijn er zoveel zaken gebeurd, dat ik dat onmogelijk allemaal kan samenvatten. Ik heb een initiatiefnota over medicinale cannabis ingediend wat vooral belangrijk is voor mensen met zware ziekten als MS, HIV en kanker. Daarnaast heb ik een wetsvoorstel ingediend die de vrijheid van meningsuiting wil borgen, door het verbod op godslastering af te schaffen. Hierover was ik ook bij Pauw en Witteman vorige maand. In de tussentijd heb ik talloze debatten gehad over onderwijs, milieu, de economie, etc.. Persoonlijk feit is dat in september een boek uitkwam van Cornald Maas, met daarin interviews met verschillende mensen over de dood. Ik werkte ook aan dat boek mee.

Ik zit nu in een grote wollen trui in een Amsterdamse uitspanning. Te werken. Het is de eerste zaterdagdag in meer dan een maand, dat ik geen afspraken heb. Dus heb uitgeslapen, goed ontbeten, op mijn gemak de kranten doorgelezen en zit nu rustig te werken aan wat klusjes voor mijn plezier. En heb dus even tijd genomen voor mijn hyves-pagina.

Volgende week meer (ook over het bezoek aan de koningin!!)

Ik sluit deze 'wederopstartblog' met een mooi oud fragment van Nat King Cole. Hij zingt hier het nummer 'Autumn Leaves'. Stemmig bij dit herfstige weer buiten, lijkt me..