Klimaatgoochelaars doen Hans Kazan verbleken

Met dank overgenomen van R. (Richard) de Mos i, gepubliceerd op maandag 7 december 2009.

Op de website Standejong.nl schetst PVV-Tweede Kamerlid Richard de Mos hoe klimaatalarmisten goochelen met hen onwelgevallige gegevens.

Klimaatgoochelaars doen Hans Kazan verbleken

Vorige week in de Kamer een spoeddebat aangevraagd naar aanleiding van de gehackte mails van klimaatwetenschappers, die massaal gegevens manipuleren om de klimaatdroom van Kopenhagen in stand te houden. Want in de stad van wijlen Hans Christiaan Andersen, daar moet een nieuw sprookje worden verteld: De aarde warmt op en u bent daarvan de schuld. Voor de klimaatalarmisten begint dit sprookje echter te lijken op ‘De nieuwe kleren van de keizer’. De alarmisten naaiden een kostuum van CO2, opwarming, doem en verderf, maar dankzij een aantal handige computerfreaks blijkt dat de klimaatkeizer gewoon in zijn blootje staat.

De zo vurig gewenste opwarming wil maar niet doorzetten. Sterker, er is al decennia sprake van afkoeling van onze aardbol. Zonnekenners, zoals Kees de Jager, wijzen op het feit dat de zonneactiviteit op dit moment nihil is. Het aantal explosies op de zon neemt af, waardoor het op aarde kouder kan worden. Dit gebeurde ook tussen 1650 en 1710.

En wat doe je dan als klimaatalarmist?

Dan pas je gewoon wat trucjes toe, zodat de opwarming van de aarde gewoon door zet.

Hoofdtruckendoos is Professor Phil Jones, chef van het ‘Climatological Research Unit’ (CRU) van de Universiteit van East Anglia. Hij stelt in mailtjes naar klimaatvrinden dat gegevens die temperatuurdalingen aangeven goed verborgen moeten worden en dat klimaatgegevens die Kopenhagen om zeep helpen desnoods vernietigd moeten worden. Met zo’n instelling kan elke leek wetenschapper worden me dunkt.

Na manipulatie van de klimaatwetenschap op dit niveau, zou je zeggen; het huis is te klein. De Britse en Amerikaanse media staan al ruim een week bol van het nieuws dat ‘Climategate’ heeft doen opstaan, maar in Nederland is men boos; Hacken is niet ethisch!

De Partij van de Dieren vindt dat de politie moet worden ingeschakeld en minister Cramer vindt dat de hackers goochelen met cijfers.

Maar wie goochelt hier nu?

Volgens mij Jones, die temperatuurdalingen wil verbergen en die zelfs het vernietigen van klimaatgegevens, die hem niet uitkomen, geen probleem vindt.

Maar de klimaatalarmisten kennen meer goochelaars, die Hans Kazan totaal doen verbleken.

Eerst was daar Michael Mann die voor het VN-klimaatbureau IPCC een temperatuurgrafiek ontwikkelde. De uitkomst van die grafiek moest zijn: De mens is schuldig aan de opwarming van de aarde.

Wat doe je dan? Dan laat je in je grafiek de warme Middeleeuwse periode van zo’n duizend jaar geleden en de Kleine IJstijd die duurde van 1450 tot 1850 weg, zodat het net lijkt of de temperatuur na de Industriële Revolutie omhoog schiet en dat de mens dus het klimaat beïnvloedt.

Of je maakt een film, waarbij je tal van doemscenario’s laat zien. Meters hoge zeespiegelstijgingen, smeltend ijs in de lente en ijsberen die massaal verdrinken. Dat alles als gevolg van stijgende temperaturen als gevolg van menselijk handelen.

Mijn vraag is dan: Is dat ethisch? Miljoenen goedgelovige mensen bewust voorliegen en voorzien van torenhoge belastingen om zogenaamd de wereld te redden! Ik zeg dan tegen de Partij van de Dieren: Is hier een gedegen politieonderzoek niet veel meer op zijn plaats?

Bron: Standejong.nl