PiP-Congres, Amsterdam

datum 20 november 2009 11:30 - 17:00
plaats Amsterdam
aanwezigen M.C.F. (Rita) Verdonk i, J.J. (Jasper) van Dijk i, J.G. (Jack) de Vries i, J.G. (Jack) de Vries e.a.
organisatie Studievereniging Machiavelli

Groots landelijk congres voor alle studenten politicologie met o.a. Jack de Vries, Rita Verdonk & CoolPolitics. Orienteer je op jouw rol als politicoloog in de samenleving, wat kun je betekenen, wat kun je doen, het thema dit jaar is "vertrouwen in de toekomst".

Machiavelli organiseert dit gratis congres op 20 november samen met de andere Nederlandse studieverenigingen voor politicologie.  De dag wordt om 11u00 geopend in de Balie op het Leidseplein door Rita Verdonk (oud-minister en Tweede Kamer lid) en Jack de Vries (staatssecretaris Defensie). Vervolgens kunnen jullie diverse workshops volgen in twee rondes. De meeste workshops vinden plaats in CREA2. Tussen de twee rondes door verzorgen wij een lunch en aan het einde van de dag een borrel.

Eerste Ronde 13u30 - 14u30:

Nederlandse Kring voor de Wetenschap der Politiek - Evert Vermeer Stichting - CoolPolitics & BMC - D66 - Future Consult - Gemeente Amsterdam.

Tweede Ronde: 14u45 - 15u45

Nederlandse Kring voor de Wetenschap der Politiek - Jasper van Dijk (SP) - Public Matters - Future Consult - Hoofdredacteur Trouw

Inschrijven voor de workshops kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken  


1.

Meer over...