De dolende man, de lattende vrouw en het onwettige kind, Amsterdam

deBALIE in Amsterdam
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 25 november 2009 20:30
plaats Amsterdam
locatie De Balie, Kleine-Gartmanplantsoen 10 Toon locatie
aanwezigen J. (Hannie) van Leeuwen i, M.M. (Madeleine) van Toorenburg i e.a.
organisatie De Balie i

De enige echte gezinsshow van Nederland

Minister voor Jeugd en welk Gezin? 16,5 miljoen mensen, 16,5 miljoen levenslopen, 16,5 miljoenhoekstenen van de samenleving? Deze vragen en meer komen aan bod in de enige echte gezinsshow van Nederland!

Met demograaf Jan Latten, publiciste Heleen Crul en CDA Tweede Kamer lid Madeleine van Toorenburg (woordvoerster Jeugd en Gezin) en presentator Bahram Sadeghi. Gebaseerd op feiten uit het CBS onderzoek gezinsvorming. CBS doet dit onderzoek eens in de vijf jaar met als doel informatie te verzamelen over het verloop van de relatie- en gezinsvorming in Nederland. De nieuwe versie 'Relatie en gezin aan het begin van de 21ste eeuw' verschijnt op 25 november.

Deze avond zal worden opgeluisterd met onder meer een quiz, luisterliedjes en persoonlijke ontboezemingen.

Dit programma is een Balieproductie in samenwerking met het CBS.

Toegang is gratis, reserveren aanbevolen. Online of via 020-5535100 ma t/m vr van 16.00-17.00

bestel kaarten


Inhoudsopgave

  1. De Balie
  2. Meer over...

1.

De Balie

Deze organisatie organiseert debatten, seminars, theater- en filmvoorstellingen met betrekking tot culturele, sociale en politieke vraagstukken in Amsterdam. Door middel van deze activiteiten worden vele interessegebieden bestudeerd en bediscussieerd, zoals technologie, kunst, economie, de veranderende bevolkingssamenstelling, Europa etc. De Balie is open voor een breed publiek en voor alle soorten media.

De Balie is gevestigd in het voormalige gerechtshof aan het Leidseplein in Amsterdam, en is in 1982 opgericht. Voormalig PvdA-politicus Felix Rottenberg i is mede-oprichter van de organisatie.

2.

Meer over...