Rita Verdonk presenteert bestuur TrotsopNL Weert - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Dinsdag 14 juli 2020
kalender

Rita Verdonk presenteert bestuur TrotsopNL Weert

Met dank overgenomen van Trots op Nederland i, gepubliceerd op dinsdag 7 juli 2009.

Op 10 juli installeert en presenteert Rita Verdonk i het bestuur van de afdeling Weert. Zij gaat met voorzitter Peter Gaastra in op actuele zaken als de IJzeren Rijn.

Bestuur

Voorzitter Peter Gaastra gaat met Maarten de Graauw en Edor Stals aan de slag om TrotsopNederland Weert sterk te maken. Op 10 juli om 16:00 uur komt Rita Verdonk persoonlijk naar Weert om het bestuur van TrotsopNederland Weert te installeren en te presenteren aan de pers.

Nieuwe Politiek: Weertenaren weten wat goed is voor Weert

Bij TrotsopNederland gaan we voor nieuwe politiek in ons land en daarbij bepalen burgers ons programma. Voorzitter Peter Gaastra: ”Geheel in lijn met Rita Verdonk vinden wij het erg belangrijk om te weten wat onder de Weertse burger leeft, wat de echte problemen zijn in Weert en wat voor oplossingen de Weerternaar eventueel voor ons heeft. Wij praten MET mensen, niet over mensen!”

Oplossingen

Om niet over mensen te praten, wil het bestuur weten wat onder de Weerter bevolking leeft. Voorzitter Peter Gaastra: “Wij willen vooral weten wat Weertenaren vinden wat voor Weert moet gebeuren. Praten over wat goed gaat, maar ook over wat beter kan en het belangrijkste, op welke manier. De Weertenaar heeft iedere dag met de problemen te maken en kan vaak ook de oplossing aangeven.”

Er worden open avonden georganiseerd, die open staan voor iedereen: voor alle vrijwilligers die zich al hebben aangemeld bij TrotsopNederland en voor iedereen die Weert een warm hart toedraagt!

Gemeenteraadsverkiezingen : volgen via TWITTER

Het bestuur gaat hard werken aan de voorbereiding op de gemeenteraadsverkiezingen. Er moet een kandidatenlijst komen en natuurlijk speerpunten waarvoor TrotsopNederland Weert gaat strijden. U kunt onze voortgang en activiteiten volgen via Twitter, http://twitter.com/ToNLWeert

Wij rekenen op uw komst en verwelkomen u graag op 10 juli om 16.00 uur:

Golden Tulip hotel, Driesveldlaan 99 - 6001 KC - Weert - +31 495 539655