Kieskringbijeenkomst Utrecht, Hoevelaken

Hoevelaken, Klaverblad
datum 29 juni 2009 19:45
plaats Hoevelaken
locatie Ambiance Houtrust, Heideweg 23 HOOGLANDERVEEN Toon locatie
aanwezigen M.C.F. (Rita) Verdonk i e.a.
organisatie Trots op Nederland i

Informatieve en wervingsavond voor toekomstige gemeentelijke functies in kieskring Utrecht. Het voltallige kieskring bestuur stelt zich voor op deze avond en roept mensen op actief mee te doen bij het verder uitbouwen van de organisatie in de gemeenten. Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen aan zowel het bestuur als Rita Verdonk.

Voor deze avond zijn mede twee gastsprekers uitgenodigd die aansluitend aan de toespraak van Rita Verdonk twee belangrijke items, te weten ‘veiligheid en economie’ aansnijden van TrotsopNederland. Na de toespraken is er gelegenheid voor discussie en het stellen van vragen aan de sprekers en de kieskringbestuursleden.

Programma

19.45 uur Registratie

20.00 uur Welkomstwoord door Ronald Hunse, kieskringvoorzitter.

Toespraken

Rita Verdonk

Gerrit van de Kamp, Voorzitter van de Politiebond ACP

‘De staat van de Nederlandse politie en hoe die zou moeten zijn.’

Reginald Melchers, Sector Analist bij Van Lanschot Bankiers

‘Economie in Nederland.’

21.15 uur Discussie aan de hand van stellingen en vragen uit het publiek* onder begeleiding van Fred Kruyer, lid kieskringbestuur Utrecht en gelegenheid tot het stellen van vragen

22.15 uur Einde

Locatie : Ambiance Houtrust, Heideweg 23, 3829 BC HOOGLANDERVEEN

Routebeschrijving

Vanaf A1: Neem afslag Amersfoort-Noord (afrit 13).

Vanaf A28: Bij knooppunt Hoevelaken, A1 richting A’dam. Neem afslag Amersfoort Noord (afrit 13).

Volg borden Hooglanderveen. Bij rotonde 14 (nog voor de Ikea) linksaf. Je vindt Houtrust na 1 kilometer rechts (Heideweg 23).

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar kieskring8@trotsopnederland.com


1.

Trots op Nederland

 Trotst op NL

Trots op Nederland (TROTS) was een politieke beweging die ontstond rond oud-Tweede Kamerlid en oud-VVD-minister Rita Verdonk i. De beweging werd op 3 april 2008 formeel gelanceerd. Bij de verkiezingen van 9 juni 2010 i behaalde TROTS geen zetel. Rita Verdonk maakte op 21 oktober 2010 haar vertrek uit de landelijke politiek bekend.

De beweging vond zelf dat zij niet was in te delen volgens de traditionele politieke links-rechts indeling. Op grond van veel standpunten was een typering van de beweging als rechts-populistisch echter verdedigbaar, al was TROTS wel voorstander van vormen van directe democratie.

2.

Meer over...