Europabal PvdA in Amersfoort - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Zaterdag 4 juli 2020
kalender

Europabal PvdA in Amersfoort

Amersfoort, de Koppelpoort

Op zaterdag 18 april a.s. sluit de huidige PvdA-eurodelegatie haar werk af met het Europabal in Amersfoort. We laten zien wat er allemaal is bereikt, én welke uitdagingen nog voor ons liggen. We dragen het stokje over aan de toekomst in een feestelijke manifestatie met politiek, cultuur, muziek, eten en drinken. Toegang, hapjes en drankjes zijn gratis! Met o.a. Ieke van den Burg i, Thijs Berman i, Emine Bozkurt i, Jan Cremers i, Lily Jacobs i, Jan Marinus Wiersma i, Jan Pronk i, Frènk van der Linden, Hedy d’Ancona, Mei Li Vos i, Lea Bouwmeester i, Chantal Gill’ard, Michiel van Hulten i, Samira Bouchibti i en Marike Jager.

U bent van harte uitgenodigd! Luister naar de visie van Jan Pronk op de toekomst van Nederland en Europa. Doe mee aan de grote ‘Veel gedaan, veel te doen’-kennisquiz met PvdA-europarlementariërs en andere prominenten onder leiding van meesterinterviewer Frènk van der Linden.

Ga in gesprek met de PvdA-europarlementariërs, kandidaten en Europees lijsttrekker Thijs Berman tijdens het voorprogramma en het broodjesbuffet. Bezoek de Europamarkt en geniet van een live optreden van Edisongenomineerde en aanstormend singer-songwriter Marike Jager. Er is heel veel gedaan, en heel veel te doen!

Kom op 18 april a.s. naar leerhotel ‘Het Klooster’, Daam Fockemalaan 10 in Amersfoort. Vanaf het NS-station pendelt een grote Amerikaanse schoolbus naar het Europabal. Het programma sluit aan op de ROSA-leergang dat dezelfde dag in deze locatie plaatsvindt. Deelnemers aan de leergang kunnen vanaf 17.00 gebruik maken van het gratis soep- en broodjesbuffet. Meld je aan op 0900-9553 onder vermelding van reserveringsnummer 5636. Deelnemers krijgen per e-mail een bevestiging van deelname en een routebeschrijving.

Programma

(de hele dag vindt in dezelfde locatie de ROSA-leergang plaats)

1.

 Voorprogramma. Ieke van den Burg, Jan Cremers en Lily Jacobs presenteren hun publicaties over resp. MKB, grensarbeid, Europa en de regio en grensoverschrijdende gezondheidszorg.

2.

Ontvangst met muziek, soep- en broodjesbuffet. Ga in gesprek met de PvdA-europarlementariërs, kandidaten en lijsttrekker Thijs Berman en kijk wat Europa doet in uw buurt!

3.

 Aftrap. Wat is er de afgelopen periode allemaal bereikt? Welkom door Ieke van den Burg. Jan Pronk spreekt over de toekomst van Nederland en Europa.

4.

 De grote ‘Veel gedaan, veel te doen’-kennisquiz. Onder leiding van Frènk van der Linden blikken prominente politici, oud-politici en niet-politici samen met het publiek en aan de hand van krantenkoppen, foto’s en Europaweetjes terug, én kijken ze vooruit naar de toekomst.

5.

Pauze met koffie en thee.

6.

Vervolg ‘Veel gedaan, veel te doen’-kennisquiz.

7.

Einde quiz. De PvdA-eurodelegatie en Thijs Berman huldigen de winnaars.

8.

 Live optreden van Edisongenomineerde Marike Jager.

9.

Afsluitende borrel.

10.

Einde.

Kijk voor meer info over Marike Jager op www.marikejager.nl. Meer info over

leerhotel ‘Het Klooster’ op www.leerhotelhetklooster.nl.


11.

Meer over...