Brief minister ter aanbieding evaluatieonderzoek 'Partners in veiligheid' - Beleidsdoorlichting Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Deze brief is onder nr. 1 toegevoegd aan dossier 30985 - Beleidsdoorlichting Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Beleidsdoorlichting Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties; Brief minister ter aanbieding evaluatieonderzoek 'Partners in veiligheid' 
Document­datum 20-02-2007
Publicatie­datum 12-03-2009
Nummer KST105730
Kenmerk 30985, nr. 1
Van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK)
Originele document in PDF

2.

Tekst

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Vergaderjaar 2006–2007

30 985

Beleidsdoorlichting Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Nr. 1

BRIEF VAN DE MINISTER VAN BINNENLANDSE ZAKEN EN KONINKRIJKSRELATIES

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 20 februari 2007

Bijgaand treft u het evaluatieonderzoek met betrekking tot artikel 4 uit de BZK-begroting 2006 (TK, 2005–2006, 30 300, hoofdstuk VII, nr. 2) «Partners in Veiligheid», operationele doelstelling 3: «Het realiseren van een samenhangende informatiehuishouding en gemeenschappelijk gebruik van ICT-voorzieningen bij de OOV-diensten en de overige veiligheidspart-ners».1 Het evaluatieonderzoek is aangekondigd in de Memorie van Toelichting.

De inhoud van de beleidsdoorlichting geeft een overzicht van de voortgang in de multidisciplinaire ontwikkeling van een samenhangende informatiehuishouding voor de sector Veiligheid in de periode 2002 t/m 2005. In de inhoud van de beleidsdoorlichting wordt verwezen naar de analyses die in de afgelopen jaren zijn uitgevoerd rond de projecten ACIR, C2000, GMS en de Regieraad ICT-politie. Over de inhoud van deze analyses is in de afgelopen jaren reeds uitvoerig met de Tweede Kamer gecommuniceerd.

De Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, J. W. Remkes

1 Ter inzage gelegd bij het Centraal Informatiepunt Tweede Kamer.

 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.