Brief minister bij het aanbieden van het Ontwerp-Besluit leveringszekerheid Gaswet - Voorzienings- en leveringszekerheid energie

Deze brief is onder nr. 2 toegevoegd aan dossier 29023 - Voorzienings- en leveringszekerheid energie.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Voorzienings- en leveringszekerheid energie; Brief minister bij het aanbieden van het Ontwerp-Besluit leveringszekerheid Gaswet
Document­datum 16-12-2003
Publicatie­datum 12-03-2009
Nummer KST73043
Kenmerk 29023, nr. 2
Van Economische Zaken (EZ)
Externe link originele PDF
Originele document in PDF

2.

Tekst

29 023

Voorzienings- en leveringszekerheid energie

nr. 2

BRIEF VAN DE MINISTER VAN ECONOMISCHE ZAKEN

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 23 oktober 2003

In overeenstemming met artikel 10, zesde lid, van de Gaswet en eerdere aankondigingen (o.a. Kamerstuk II 2002-2003, 29 023, nr. 1) bied ik u hierbij het ontwerp aan van het Besluit leveringszekerheid Gaswet.1 Dit ontwerp-besluit strekt ertoe de huidige hoge standaard van leveringszekerheid voor kleinverbruikers te handhaven in een volledig geliberaliseerde markt.

Eén dezer dagen zal bovengenoemd ontwerp-besluit in de Staatscourant bekend worden gemaakt. Ik ben voornemens om het ontwerp-besluit vier weken na die bekendmaking aan de Raad van State voor te leggen.

De Minister van Economische Zaken,

L. J. Brinkhorst

Noot 1

Ter inzage gelegd bij het Centraal Informatiepunt Tweede Kamer.

3.

Bijlagen

 
 
 

4.

Meer informatie

 

5.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.