Brief ministers inzake aanbieding van het kabinetsstandpunt inzake het Nationaal Verkeers- en Vervoersplan (NVVP) - Nationaal Verkeers- en Vervoersplan

Deze brief is onder nr. 2 toegevoegd aan dossier 27455 - Nationaal Verkeers- en Vervoersplan.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Nationaal Verkeers- en Vervoersplan; Brief ministers inzake aanbieding van het kabinetsstandpunt inzake het Nationaal Verkeers- en Vervoersplan (NVVP) 
Document­datum 21-05-2001
Publicatie­datum 12-03-2009
Nummer KST52786
Kenmerk 27455, nr. 2
Van Verkeer en Waterstaat (VW)
Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer (VROM)
Originele document in PDF

2.

Tekst

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Vergaderjaar 2000–2001

27 455

Nationaal Verkeers- en Vervoersplan 2001–2020

Nr. 2

BRIEF VAN DE MINISTERS VAN VERKEER EN WATERSTAAT EN VAN VOLKSHUISVESTING, RUIMTELIJKE ORDENING EN MILIEUBEHEER Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Den Haag, 21 mei 2001 Hierbij zenden wij u het kabinetsstandpunt (deel 3) inzake het Nationaal Verkeers- en Vervoersplan (NVVP). Dit NVVP doorloopt de procedure van de planologische kernbeslissing op grond van artikel 2a van de Wet op de Ruimtelijke Ordening. Bij de voorbereiding van het plan hebben provincies, kaderwetgebieden en gemeenten conform de Planwet Verkeer en Vervoer hun bijdragen geleverd. In het kabinetsstandpunt is rekening gehouden met de ontvangen adviezen, inspraak en de resultaten van het bestuurlijk overleg. Hoofdpunten uit de inspraak, het verslag van het bestuurlijk overleg en de adviezen zijn gebundeld in NVVP deel 2: «Resultaten inspraak en advies» dat u hierbij aantreft. De brieven met opmerkingen van de decentrale overheden zijn toegevoegd aan NVVP deel 3.

De Minister van Verkeer en Waterstaat, T. Netelenbos De Minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer, J. P. Pronk

 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.