Nota van wijziging - Wijziging aantal sociale verzekeringswetten ter verkorting van beslistermijnen bij beschikkingen op aanvraag (Wet beslistermijnen sociale verzekeringen)

Deze nota van wijziging is onder nr. 4 toegevoegd aan wetsvoorstel 27248 - Wet beslistermijnen sociale verzekeringen i.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Wijziging aantal sociale verzekeringswetten ter verkorting van beslistermijnen bij beschikkingen op aanvraag (Wet beslistermijnen sociale verzekeringen); Nota van wijziging  
Document­datum 06-10-2000
Publicatie­datum 12-03-2009
Nummer KST48331
Kenmerk 27248, nr. 4
Van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
Originele document in PDF

2.

Tekst

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Vergaderjaar 2000–2001

27 248

Wijziging van een aantal socialeverzekeringswetten ter verkorting van beslistermijnen bij beschikkingen op aanvraag (Wet beslistermijnen sociale verzekeringen)

Nr. 4

NOTA VAN VERBETERING

Ontvangen 6 oktober 2000

In het voorstel van wet (stuk nr. 2) worden de volgende verbeteringen aangebracht:

I

In het opschrift en de considerans wordt «sociale verzekeringswetten» telkens vervangen door: socialeverzekeringswetten.

II

In artikel XV, eerste lid, wordt «50 Wet op de (re)integratie arbeidsgehandicapten» vervangen door: 50 van de Wet op de (re)integratie arbeidsgehandicapten.

 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.