Brief minister bij brieven van het college van procureurs-generaal aan de hoofdofficieren en plv. procureurs-generaal - Uitspraak Hof van Justitie van de EG inzake de notificatierichtlijn van de EG (Securitel-arrest)

Deze brief is onder nr. 3 toegevoegd aan dossier 25389 - Uitspraak Hof van Justitie van de EG inzake de notificatierichtlijn van de EG (Securitel-arrest).

1.

Kerngegevens

Officiële titel Uitspraak Hof van Justitie van de EG inzake de notificatierichtlijn van de EG (Securitel-arrest); Brief minister bij brieven van het college van procureurs-generaal aan de hoofdofficieren en plv. procureurs-generaal 
Document­datum 10-06-1997
Publicatie­datum 12-03-2009
Nummer KST21869
Kenmerk 25389, nr. 3
Van Justitie (JUS)
Originele document in PDF

2.

Tekst

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Vergaderjaar 1996–1997

25 389                                    Uitspraak Hof van Justitie van de EG inzake de notificatierichtlijn van de EG (Securitel-arrest)

Nr.3                                                         BRIEF VANDEMINISTER VAN JUSTITIE

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

’s-Gravenhage, 10 juni 1997

Ter informatie treft u bijgevoegd afschriften aan van drie brieven die op 6 en 9 juni jl. door het college van procureurs-generaal aan alle hoofdofficieren en plaatsvervangend procureurs-generaal zijn gezonden in verband met de vaststelling van de voorlopige gedragslijn van het OM naar aanleiding van het Securitel-arrest.1

De Minister van Justitie a.i., H. F. Dijkstal

1 Ter inzage gelegd bij de afdeling Parlementaire Documentatie.

 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.