Jong en Succesvol bijeenkomst Limburg, Helden

kaart nederlandHelden
datum 2 maart 2009
plaats Helden
aanwezigen M.C.F. (Rita) Verdonk i e.a.
organisatie Trots op Nederland i

In Helden vindt op maandag 2 maart aanstaande het netwerkevent 'jong en succesvol' plaats. Middels een prikkelend interview zal op een interactieve wijze mevrouw Verdonk het vuur aan de schenen worden gelegd over onderwerpen als politiek, de persoon Rita Verdonk, vooroordelen en aannames, ondernemersgeest en huidige tijdgeest. Het gesprek wordt op dynamische wijze geleid door Robert Janssen. Gasten kunnen tevoren vragen, suggesties en onderwerpen kenbaar maken die ze de revue zouden willen laten passeren.

Meer informatie en inschrijven kan via http://www.jongensuccesvol.info en laat even in de evaluatie weten dat je via de Trots op NL website bent getipt.

Wellicht tot ziens in Discotheek Palladio!


1.

Trots op Nederland

 Trotst op NL

Trots op Nederland (TROTS) was een politieke beweging die ontstond rond oud-Tweede Kamerlid en oud-VVD-minister Rita Verdonk i. De beweging werd op 3 april 2008 formeel gelanceerd. Bij de verkiezingen van 9 juni 2010 i behaalde TROTS geen zetel. Rita Verdonk maakte op 21 oktober 2010 haar vertrek uit de landelijke politiek bekend.

De beweging vond zelf dat zij niet was in te delen volgens de traditionele politieke links-rechts indeling. Op grond van veel standpunten was een typering van de beweging als rechts-populistisch echter verdedigbaar, al was TROTS wel voorstander van vormen van directe democratie.

2.

Meer over...