Burgemeestersdebat met kandidaten dhr. Aleid Wolfsen en dhr. Ralph Pans, Utrecht

Utrecht Centraal
© Kevin Bergenhenegouwen / PDC
datum 25 september 2007 20:00 - 22:00
plaats Utrecht
locatie Tivoli, Oudegracht 245 Toon locatie
aanwezigen R.J.J.M. (Ralph) Pans i, A. (Aleid) Wolfsen i e.a.
organisatie Vereniging Nederlandse Debatcentra

WIE VAN DE TWEE

Utrechts burgemeester referendum met kandidaten dhr. Aleid Wolfsen en dhr. Ralph Pans

Voor de eerste keer mag ook de Utrechtse bevolking zich uitspreken over de nieuwe burgemeester van de stad. In een raadplegend referendum kunnen we op 10 oktober aan de Gemeenteraad duidelijk maken welke van de twee geselecteerde kandidaten onze voorkeur heeft. Tijd voor een kennismaking met die kandidaten, dus.

Met inleidingen van: Peter de Haan, intendant Vrede van Utrecht; Jeu Bielders, voorzitter Kamer van Koophandel; Wil Jan van den Akker, decaan Geesteswetenschappen UU; en Marien de Langen, directeur Mitros. De avond wordt geleid door de journalisten Elisabeth van den Hoogen en Michael Magielse. Intermezzo door Ruben van Gogh, dichter en columnist

Utrecht zoekt een mensenmens, een bestuurder die de stad in de vaart der Nederlandse steden kan opstoten, en een burgemeester die Utrecht ook in Europa op de kaart kan zetten. Dat zijn geen geringe opgaven en daarom zetten we vanavond ook vier zwaargewichten uit het Utrechtse veld tegenover de twee burgemeesterskandidaten. Zij verzorgen een korte inleiding en gaan vervolgens met de twee kandidaten en u in debat over Cultuur in Utrecht, de Wetenschap en Utrecht, Handel vanuit Utrecht en de Openbare Orde in de stad. De avondvoorzitters dragen er zorg voor dat de debatten een afgerond karakter krijgen. Niet omdat er deze avond al een winnaar uit de bus moet komen, wel omdat wij Utrechters recht hebben op een eerlijke kennismaking. En de kandidaten ook.

DIT DEBAT WORDT LIVE UITGEZONDEN OP WWW.LIVEDEBAT.NL EN IS HIER LATER TERUG TE ZIEN!

TUMULT & Gemeente Utrecht & LiveDebat.nl

 

Inhoudsopgave

  1. Documenten
  2. Meer over...

1.

Documenten



2.

Meer over...