Harry van der Molen bij CDA onderwijsdebat, Utrecht

Kalender (Bron: swedeandsour / iStock.com)
swedeandsour / iStock.com
datum 24 mei 2008 - 15:30
plaats Utrecht
locatie Hogeschool Domstad Toon locatie
aanwezigen P.L.B.A. (Pieter) van Geel i, J.M. (Marja) van Bijsterveldt-Vliegenthart i e.a.
organisatie Christen-Democratisch Jongeren Appèl (CDJA) i

CDJA voorzitter Harry van der Molen is een van de sprekers op het CDA debat over Onderwijs dat gehouden zal worden in de Hogeschool Domstad in Utrecht. De CDA Tweede Kamerfractie wil graag de mening horen van het onderwijsveld over de problemen en uitdagingen in het onderwijs.

Naast Harry van der Molen spreken ook staatssecretaris Marja van Bijsterveldt, fractievoorzitter Pieter van Geel en CDA vice-voorzitter Lianne Dekker. Onderwijs leeft, zoals de afgelopen maanden is gebleken uit de vele ingezonden brieven in kranten, de vele mails en de studenten- en leerlingenbetogingen. Mensen voelen zich betrokken bij het onderwijs. Iedereen heeft er een mening over en dat is maar goed ook!

De CDA-Tweede Kamerfractie wil deze meningen graag horen. Want in het komende half jaar staan er belangrijke onderwerpen op de politieke agenda. Zomaar een greep uit de vele thema’s: het lerarentekort, het debat over de onderwijsvernieuwingen, zorgleerlingen en het beroepsonderwijs en hoger onderwijs. Omdat voor het CDA ‘Onderwijs Telt’, zal er op zaterdag 24 mei 2008 een Onderwijsdag gehouden worden voor iedereen die iets met onderwijs heeft. Iedereen die in het onderwijs werkt of gewerkt heeft, die kinderen op school heeft, die in een MR zit, bestuurder is of gewoon een mening heeft over onderwijs is van harte welkom in Utrecht om te discussiëren over onderwijs.


1.

Christen-Democratisch Jongeren Appèl (CDJA)

Het Christen-Democratisch Jongeren Appèl (CDJA) is een onafhankelijke politieke jongerenorganisatie die verbonden is aan het CDA i. De jongerenorganisatie kwam tot stand na een fusie van de KVPJO i (KVP-Jongeren), ARJOS i (ARP-Jongeren) en CHJO i (CH-Jongeren). De organisatie is opgericht in 1981 en is lokaal, landelijk en internationaal actief. Het CDJA heeft circa vijftig afdelingen die zich richten op provinciale en lokale politiek.

2.

Meer over...