31296 - Initiatiefvoorstel Media-educatie als kerndoel in het primair en voortgezet onderwijs - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Dinsdag 19 november 2019
kalender

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

Dit wetsvoorstel werd op 4†december†2007 aanhangig gemaakt door het Tweede Kamerlid Dibi (GL)†i.

 

Dit voorstel is gebaseerd op de overweging, dat het wenselijk de kerndoelen in het primair en voortgezet onderwijs uit te breiden met media-educatie.

1.

Volledige titel

Voorstel van wet van het lid Dibi tot wijziging van de Wet op het primair onderwijs, de Wet op de expertisecentra en de Wet op het voortgezet onderwijs in verband met de invoering van media-educatie als kerndoel

 

2.

Documenten

(7 stuks)

2 4†december†2007, geleidende brief, nr. 1     KST113129
Geleidende brief
publicatie: 6†december†2007
 
2 4†december†2007, voorstel van wet, nr. 2     KST113131
Voorstel van wet
publicatie: 6†december†2007
 
2 4†december†2007, memorie van toelichting, nr. 3     KST113132
Memorie van toelichting - Voorstel van wet van het lid Dibi tot wijziging van de Wet op het primair onderwijs, Wet op de expertisecentra en de Wet op het voortgezet onderwijs op grond van de invoering van media-educatie als kerndoel
publicatie: 6†december†2007
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met het inleidende gedeelte van de memorie van toelichting, alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van ANP en PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in ťťn oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.