24146 NL - wetsvoorstel
Wijziging van de Wet Fonds economische structuurversterking

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

Dit wetsvoorstel werd op 14 april 1995 ingediend door de regering.

 

Dit voorstel is gebaseerd op de overweging, dat het wenselijk is de bepalingen met betrekking tot de voeding van het Fonds economische structuurversterking met ontvangsten uit het vervreemden van vermogensbestanddelen aan te passen en die met betrekking tot projecten waarvan uit het fonds kan worden bijgedragen te verruimen.

Het wetsvoorstel is een novelle i bij het wetsvoorstel Wet Aardgasbatenfonds.

1.

Volledige titel

Wijziging van de Wet Fonds economische structuurversterking

2.

Nota's van wijziging en amendementen

Bij dit wetsvoorstel werden twee amendementen ingediend.

3.

Documenten

2 14 april 1995, voorstel van wet, nr. 3     KST7667
Voorstel van wet
publicatie: 28 april 1995
 

4.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

5.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met het inleidende gedeelte van de memorie van toelichting, alle documenten in dit dossier, een overzicht van door dit wetsvoorstel gewijzigde wetten, een overzicht van Kamerleden en bewindslieden die bij de behandeling van dit dossier het woord hebben gevoerd en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van PDC Informatie Architectuur.

6.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.