Lijst van vragen: Verslag houdende lijst van vragen inzake wijziging van de begrotingsstaat van het Ministerie van Defensie (X) voor het jaar 2023 (Incidentele suppletoire begroting) (Kamerstuk 36307) - Wijziging van de begrotingsstaat van het Ministerie van Defensie (X) voor het jaar 2023 (Incidentele suppletoire begroting)

Deze lijst van vragen i is onder nr. ? toegevoegd aan wetsvoorstel 36307 - Incidentele suppletoire begroting Defensie 2023.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Verslag houdende lijst van vragen inzake wijziging van de begrotingsstaat van het Ministerie van Defensie (X) voor het jaar 2023 (Incidentele suppletoire begroting) (Kamerstuk 36307)
Document­datum 15-03-2023
Publicatie­datum 15-03-2023
Kenmerk 36307, nr. ?
Externe link origineel bericht

2.

Tekst

36307 Begroting

nr. VERSLAG HOUDENDE EEN LIJST VAN VRAGEN

Vastgesteld (wordt door griffie ingevuld als antwoorden er zijn)

De vaste commissie voor Defensie, belast met het voorbereidend onderzoek van de Wijziging van de begrotingsstaat van het Ministerie van Defensie (X) voor het jaar 2023 (Incidentele suppletoire begroting) (Kamerstuk 36 307), heeft de eer als volgt verslag uit te brengen in de vorm van een lijst van vragen

Voorzitter van de commissie,

De Roon

Adjunct-griffier van de commissie,

Goorden

Nr

Vraag

Bijlage

Blz. (van)

t/m

1

Zijn er naast Groot-Brittannië, Denemarken en Noorwegen ook andere landen aangesloten bij het het nieuw opgerichte International Fund for Ukraine (IFU) dat militair materieel voor Oekraïne financiert en waar Nederland 100 miljoen aan bijgedragen heeft? Wat bedraagt de totale fondsinleg?

2

Hoe wordt de doelmatigheid en doeltreffendheid van de steunuitgaven aan Oekraïne in het algemeen en de bijdrage aan het IFU en mogelijke andere fondsen ex ante en ex post gewaarborgd? Welke criteria hanteert de regering daarbij?

Totaallijst feitelijke vragen Wijziging van de begrotingsstaat van het Ministerie van Defensie (X) voor het jaar 2023 (Incidentele suppletoire begroting) (36307-0) 1/1


 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.