Verzoek van de leden Leijten (SP) en Dekker-Abdulaziz (D66) om een schriftelijk overleg te voeren over de Voorhang ontwerp Besluit experimenten bijhouding basisregistratie personen (29859, nr, 160) en de voorhangtermijn stuiten - Wijziging van de Tracéwet (tweede tranche)

1.

Kerngegevens

Officiële titel Verzoek van de leden Leijten (SP) en Dekker-Abdulaziz (D66) om een schriftelijk overleg te voeren over de Voorhang ontwerp Besluit experimenten bijhouding basisregistratie personen (Kamerstuk 29859, nr, 160) en de voorhangtermijn stuiten
Document­datum 28-09-2022
Publicatie­datum 28-09-2022
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

Van: Leijten, R.M. <R.Leijten@tweedekamer.nl> Verzonden: woensdag 28 september 2022 17:11 Aan: Commissie BiZa <cie.biza@tweedekamer.nl>

CC: Dekker-Abdulaziz, H. <h.dekker-abdulaziz@tweedekamer.nl>; Temmink, N. <n.temmink@tweedekamer.nl>

Onderwerp: Verzoek stuiten voorhang en schriftelijk overleg Beste griffier,

Omdat de bespreking van de Voorhang ontwerp Besluit experimenten bijhoudend basisregistraties (27859-160) vandaag geen doorgang kon vinden, wil ik mede namens het lid Dekker Abdulaziz (D66) verzoeken de verloop termijn van deze voorhang te stuiten en hierover op korte termijn een schriftelijk overleg te voeren.

Omdat as maandag de voorhang verloopt, zou ik u willen vragen dit per email-procedure voor te leggen aan de collega's van de commissie.

Met vriendelijke groet,

Renske Leijten

SP Tweede Kamerlid Democratie en Bestuur, Klimaat en Economische Zaken, Digitalisering


 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.