35982 NL - ongeclassificeerd
Staat van de Europese Unie 2022

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

1.

Volledige titel

Staat van de Europese Unie 2022

2.

Moties

Bij dit dossier werden in de Eerste Kamer vier moties ingediend.

3.

Documenten

(54 stuks)

2 31 januari 2022, brief, nr. 1     KST1092447
Brief regering; Onderzoek Centraal Planbureau “Handelsbaten van de EU en interne markt”. (herdruk)
 
2 15 maart 2022, verslag van een rondetafelgesprek, nr. 2     KST359822
Verslag van een hoorzitting / rondetafelgesprek; Verslag van een gesprek, gehouden op 22 februari 2022, over de Conferentie over de Toekomst van Europa
 
2 28 april 2022, brief, nr. 3     KST359823
Brief regering; Staat van de Europese Unie 2022
 

4.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

5.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van PDC Informatie Architectuur.

6.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.