50PLUS gaat voor winst in Land van Cuijk

Met dank overgenomen van 50PLUS i, gepubliceerd op maandag 22 november 2021.

Op 24 november kun je van 7.30 tot 21.00 uur terecht in alle stembureaus van de vijf gemeenten die straks de nieuwe gemeente "het Land van Cuijk" vormen. Op 22 en 23 november zijn ook al een beperkt aantal stembureaus open.

50PLUS doet mee met deze verkiezingen voor de nieuw te vormen gemeente. De kieslijst wordt aangevoerd door John Heckathorn. Op tweede en derde plaats staan Agnes Timmers en Brigitte Aangenendt.

De afgelopen twee zaterdagen zijn vergenwoordigers van 50PLUS de vijf gemeenten ingetrokken om campagne te voeren en met inwoners te praten.

Al eerder heeft lijsttrekker John Heckathon aangegeven (klik hier voor het artikel) dat voor 50PLUS gezondheid op nummer één staat als het gaat om de overlast die burgers ondervinden van grote agrarische bedrijven. Toch mag het economisch aspect niet uit het oog verloren worden en moet samen worden gezocht naar een oplossing die zowel voor agrariërs als burgers aanvaardbaar is. Alle speerpunten vindt u hier.

50PLUS heeft er alle vertrouwen in dat we een mooi resultaat zullen behalen bij deze gemeenteraadsverkiezingen. Woont u in een van de gemeenten die samengevoegd worden? Vergeet dan niet naar de stembus te gaan en te stemmen voor uw partij, 50PLUS.

© 22-11-2021 Redactie