Bedrijvenmiddag Ambassadeursconferentie 2020, Den Haag

Ridderzaal in Den Haag
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 29 januari 2020
plaats Den Haag
locatie Fokker Terminal Toon locatie
organisatie MKB-Nederland (MKB) i

Datum:

Woensdag 29 Januari 2020

Locatie:

Fokker Terminal

Binckhorstlaan 249, 2516 BB Den Haag

Doelgroep:

ondernemers die activiteiten in het buitenland willen starten of uitbreiden

Kosten:

gratis

Ondernemers die activiteiten in het buitenland willen starten of uitbreiden, kunnen op woensdag 29 januari in gesprek met de ambassadeurs van een groot aantal landen; die zijn dan in Den Haag voor de Ambassadeursconferentie 2020. De inschrijving voor de Bedrijvenmiddag is nu geopend.

Op de Bedrijvenmiddag zijn meer dan 140 Nederlandse ambassadeurs en consuls-generaal beschikbaar om Nederlandse ondernemers te helpen hun internationale handelsmogelijkheden te verkennen. Zij vertegenwoordigen de Nederlandse belangen wereldwijd, beschikken over een groot internationaal en diplomatiek netwerk, kennen de lokale markt en zijn experts op het gebied van de economische ontwikkelingen.

Speeddates en informatiemarkt

Tijdens de Bedrijvenmiddag kunnen ondernemers maximaal 4 korte één-op-ééngesprekken voeren met de ambassadeurs en consuls-generaal. Ook zijn er adviseurs van het ministerie van Buitenlandse Zaken, de Rijksdienst van Ondernemend Nederland, MKB-Nederland en VNO-NCW aanwezig om deelnemers van informatie te voorzien. De Bedrijvenmiddag zal worden afgesloten met een netwerkreceptie.

Ambassadeursconferentie

De Bedrijvenmiddag is onderdeel van de Ambassadeursconferentie die het ministerie van Buitenlandse Zaken jaarlijks organiseert voor ambassadeurs en consuls-generaal. De conferentie is bedoeld om hen zo goed mogelijk in staat te stellen om de Nederlandse belangen te vertegenwoordigen in het land van plaatsing.

Aanmelden

Deelname aan het evenement is gratis. Aanmelden kan vóór maandag 20 januari 2020 via dit formulier. Bij aanmelding kunt u maximaal 4 gesprekken per bedrijf aanvragen.

Let op: het aantal plaatsen is beperkt en uw aanmelding is onder voorbehoud.


1.

MKB-Nederland (MKB)

MKB-Nederland is de belangenorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in Nederland.

MKB-Nederland behartigt in deze hoedanigheid de belangen van de leden in Nederlandse en Europese politieke besluitvorming. Daarnaast organiseert MKB-Nederland informatie- en netwerkbijeenkomsten voor ondernemers. MKB-Nederland is gestructureerd als een vereniging.

2.

Meer over...