Derk Jan Eppink over Brexit en de toekomst van de EU, Amsterdam

datum 13 april 2018
plaats Amsterdam
locatie Herengracht 74, 1015 BR Amsterdam, Nederland Toon locatie
aanwezigen D.J. (Derk Jan) Eppink i e.a.
organisatie Forum voor Democratie (FVD) i

Voor het eerst sinds lange tijd organiseert Forum voor Democratie weer een borrellezing in het "Keldertje", het beroemde souterrain aan de Herengracht 74. Gastspreker is Derk Jan Eppink, columnist, schrijver, denktanker en oud-Europarlementariër. Hij zal spreken over de Brexit, de toekomst van de EU en de grote geopolitieke ontwikkelingen van dit moment. Geef je snel op, het aantal plaatsen is beperkt! (Update: om jezelf op te geven is het voldoende om op "Gaat" te klikken!)


1.

Forum voor Democratie (FVD)

Forum voor Democratie (FVD) werd op 25 september 2016 een politieke partij, na eerder, in februari 2015, te zijn opgericht als denktank. Kern van het programma is het invoeren van diverse vormen van directe democratie zoals referenda en gekozen bestuurders, en het versterken en/of terugwinnen van de nationale soevereiniteit. De partij keert zich tegen een gesloten bestuurscultuur. Politiek leider is Thierry Baudet i.

FVD behaalde bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i drie zetels. In de Eerste Kamer heeft de partij momenteel twee zetels. In het Europees Parlement heeft FVD momenteel één vertegenwoordiger.

2.

Meer over...