Huiskamerbijeenkomst met Malik Azmani!, Den Haag

Ridderzaal in Den Haag
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 6 maart 2017 20:00
plaats Den Haag
aanwezigen M. (Malik) Azmani i, O.C. (Ockje) Tellegen i e.a.
organisatie Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) i

VVD Tweede Kamerlid Ockje Tellegen nodigt u uit voor een gesprek met Malik Azmani!

Malik Azmani is woordvoerder Immigratie, Asiel en Integratie voor de VVD-fractie. Aan de vooravond van de verkiezingen gaan we met u in gesprek over deze onderwerpen en kunt u uw laatste vragen stellen voor de verkiezingen.

U bent van harte welkom op maandag 6 maart vanaf 20:00 uur. Aanmelden is mogelijk door een e-mail te sturen naar secretariaat.tellegen@tweedekamer.nl o.v.v. Huiskamerbijeenkomst. Dit kan tot dinsdag 28 februari. Na aanmelding zal u een bevestiging ontvangen met de locatie (in Den Haag).


1.

Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)

De Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) is een rechtse liberale partij, met op onder meer ethisch gebied progressievere standpunten. Politiek leider is sinds 14 augustus 2023 Dilan Yesilgöz-Zegerius i. De partij werd opgericht in 1948 als opvolger van de Partij van de Vrijheid i (PvdV), die weer een voortzetting was van de vooroorlogse Liberale Staatspartij i (LSP).

De VVD kreeg bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i 24 zetels, een verlies van 10 zetels ten opzichte van 2021. De VVD werd daarmee voor het eerst in dertien jaar niet de grootste partij in de Tweede Kamer. In de Eerste Kamer i heeft de VVD momenteel tien zetels. Er zitten vijf Nederlandse leden namens de VVD in het Europees Parlement i.

2.

Meer over...