Politiek Café met Malik Azmani, Maarssen

Schippersgracht, Maarssen-dorp
datum 27 mei 2016 19:00
plaats Maarssen
aanwezigen M. (Malik) Azmani i e.a.
organisatie Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) i

Op uitnodiging van de VVD Stichtse Vecht spreekt Tweede Kamerlid Malik Azmani op vrijdagavond 27 mei in Maarssen over de onderwerpen immigratie en asiel. Deze twee onderwerpen zijn met de huidige toestroom van vluchtelingen naar Europa en Nederland zeer actueel. Afgelopen week vond er nog een debat plaats in de Tweede Kamer over de EU-Turkije deal. Malik is sinds 17 juni 2010 lid van de Tweede Kamer en is sinds 2013 woordvoerder immigratie en asiel.

De VVD Stichtse Vecht nodigt u van harte uit om op deze avond onder het genot van een drankje in gesprek te gaan met Malik. Deze avond zal onder leiding staan van Femina Dolfsma. Het programma van de avond ziet er als volgt uit:

Inloop - 19.00 uur

In gesprek met Malik - 19.30 uur

Borrel - 21.00 uur

De bijeenkomst vindt plaats in Eetcafé Symfonie aan het Harmonieplein in Maarssen. U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst door het inschrijfformulier hier in te vullen of stuur een e-mail naar rick.nederend@gmail.com. Indien u zich niet aanmeld voor deze bijeenkomst kunnen wij niet garanderen dat u deze avond aanwezig kunt zijn.

De fractie kijkt uit naar uw komst.


1.

Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)

De Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) is een rechtse liberale partij, met op onder meer ethisch gebied progressievere standpunten. Politiek leider is sinds 14 augustus 2023 Dilan Yesilgöz-Zegerius i. De partij werd opgericht in 1948 als opvolger van de Partij van de Vrijheid i (PvdV), die weer een voortzetting was van de vooroorlogse Liberale Staatspartij i (LSP).

De VVD kreeg bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i 24 zetels, een verlies van 10 zetels ten opzichte van 2021. De VVD werd daarmee voor het eerst in dertien jaar niet de grootste partij in de Tweede Kamer. In de Eerste Kamer i heeft de VVD momenteel tien zetels. Er zitten vijf Nederlandse leden namens de VVD in het Europees Parlement i.

2.

Meer over...