Ronde Tafel over Groene Obligaties, Amsterdam

Amsterdam
© PDC
datum 14 april 2016
plaats Amsterdam
locatie Artis Toon locatie
aanwezigen G.J.M. (Gerben-Jan) Gerbrandy i e.a.
organisatie D66-delegatie Europees Parlement i

Gerben-Jan Gerbrandy geeft een key note speech over het Europese duurzaamheidsbeleid, de RIO delegatie, en zijn visie op verduurzaming tijdens de Ronde Tafel over Groene Obligaties van de Rabobank.

Dit is een debat in Lagerhuisstijl tussen investeerders, bedrijven en instellingen die groene of sociale obligaties uitgeven (zoals Unilever, TenneT, BNG Bank, de staat Noordrijn-Westfalen, FMO Bank) en duurzaamheidsadviseurs (zoals ratingbureaus, KPMG en EY).

14 april

14:00-18:00

Artis

Meer binnen dit thema

Concurrerende en groene economie

De overgang naar een groene economie kan alleen op Europees niveau slagvaardig worden ingezet. Een economie waarin we voorop lopen met groene technologie en groene banen.


1.

D66-delegatie Europees Parlement

De D66 i-delegatie in het Europees Parlement i telt één lid. De delegatie maakt deel uit van de fractie Renew Europe i, waarin ook de VVD-delegatie i vertegenwoordigd is.

De partij is sinds 1979 vertegenwoordigd in het Europees Parlement, met uitzondering van 1984 toen de partij geen zetel wist te behalen. Het hoogst behaalde resultaat van D66 bij de Europese verkiezingen is 4 zetels in 1994 en 2014.

2.

Meer over...