Zomercongres, Alkmaar

De waagtoren in het centrum van Alkmaar [Foto gemaakt door: Kevin Bergenhenegouwen]
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 17 juni 2016 18:00 - 19 juni 2016 18:00
plaats Alkmaar
aanwezigen L.J. (Laurens Jan) Brinkhorst i e.a.
organisatie Jonge Democraten (JD) i

Het is over enkele weken alweer zover, het Jonge democraten zomercongres te Alkmaar! In de kaasstad zullen wij tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Jonge Democraten stemmen over resoluties, politieke moties en amendementen om onze politieke visie nog beter te maken dan deze al is. Daarnaast zullen we natuurlijk ook weer een nieuw landelijk bestuur verkiezen.

Het thema van het congres is Europa: nieuwe uitdagingen”, wat onder andere zal blijken uit de parallelle sessies, lezingen van o.a. Laurens Jan Brinkhorst en Jorrit Rijpma en tijdens ons beruchte zaterdagavondfeest.

Voor meer informatie over het congres kunnen jullie terecht op de congreswebsite en op ons Facebookevent.

Ten slotte zullen we dit congres experimenteren met een telegram congresgroep om de politieke inhoud en feestoutfits mee te bespreken. Wil je hier in? Download dan ‘Telegram’ en klik op deze link. Ook de thuisblijvers kunnen via deze route toch nog wat congresinhoud en -pret meemaken!


1.

Jonge Democraten (JD)

Deze politieke jongerenorganisatie is verbonden aan D66 i en heeft als doel bij te dragen aan de individuele ontplooiing van alle mensen. De JD is opgericht in 1984 en bestaat uit jongeren tussen de 12 en 30 jaar oud. Met ongeveer 3500 leden is JD één van de grotere politieke jongerenorganisaties in Nederland. De JD heeft tien lokale afdelingen in het land.

2.

Meer over...