Bedankt voor al uw steun en vertrouwen

Met dank overgenomen van K.T. (Kartika) Liotard i, gepubliceerd op dinsdag 24 juni 2014, 1:58.

Bedankt voor al uw steun en vertrouwen
Bron: Blog Kartika Liotard

Beste vrienden,

Na 10 jaar hard te hebben gestreden voor een eerlijkere en rechtvaardigere samenleving in het Europees Parlement in Brussel en Straatsburg, zal ik op 1 juli 2014 mijn werkzaamheden als Europarlementariër beëindigen.

In de afgelopen 10 jaar heb ik mij sterk gemaakt voor de bestrijding van armoede, gevochten tegen de liberalisering van diensten van algemeen belang, ben ik opgekomen voor meer voedselveiligheid en consumentenbescherming, heb ik op de barricades gestaan voor vrouwenrechten en gelijkwaardige arbeidsposities voor vrouwen, geknokt voor een beter milieu, me ingezet voor meer duurzaamheid in de landbouw, landgebruik, energieopwekking en industrie, heb ik gestreden voor het menswaardig en betaalbaar houden van de nationale pensioensystemen en gepleit voor solidariteit tussen de generaties.

Ik verlaat Brussel met een lach en een traan. Een lach omdat ik lekker even van politici, en nieuwe wetgevingsvoorstellen die altijd meer oog voor geld dan voor de mens hebben, verlost ben. Met een traan, omdat ik het gevoel heb dat ik nog zoveel meer had willen doen voor een ander en meer mensgericht Europa.

Hoewel ik niet stil zal blijven zitten en me zal blijven inzetten voor een meer mensgerichte politiek, zullen mijn activiteiten op deze website wel op een rustiger tempo voortgang vinden.

U kunt mij nog steeds berichten sturen middels deze website en ik zal mijn best doen om u zo goed mogelijk van repliek te dienen.

Bedankt voor al uw steun en vertrouwen in de afgelopen 10 jaar en hopelijk tot ziens in de toekomst!

Vriendelijke groeten,

Kartika Liotard.