Brief regering; Verzoek van Rotterdam inzake toepassing van de Wet bijzondere maatregelen grootstedelijke problematiek - Evaluatie Wet bijzondere maatregelen grootstedelijke problematiek

Deze brief is onder nr. 2 toegevoegd aan dossier 33340 - Evaluatie Wet bijzondere maatregelen grootstedelijke problematiek.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Evaluatie Wet bijzondere maatregelen grootstedelijke problematiek; Brief regering; Aanbieding van het verzoek tot verlenging van de aanwijzing en nieuwe aanwijzing van gebieden voor de toepassing van de Wet bijzondere maatregelen grootstedelijke problematiek
Document­datum 31-03-2014
Publicatie­datum 31-03-2014
Nummer KST333402
Kenmerk 33340, nr. 2
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Vergaderjaar 2013–2014

33 340

Evaluatie Wet bijzondere maatregelen grootstedelijke problematiek

Nr. 2

BRIEF VAN DE MINISTER VOOR WONEN EN RIJKSDIENST

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 26 maart 2014

Hierbij zend ik u, ter kennisname, het verzoek van het College van Burgemeester en Wethouders, namens de gemeenteraad van de gemeente Rotterdam tot verlenging van de aanwijzing en de nieuwe aanwijzing van gebieden voor de toepassing van hoofdstuk 3 van de Wet bijzondere maatregelen grootstedelijke problematiek1. Op verzoek van de leden van de Eerste Kamer der Staten-Generaal heb ik hen eveneens een afschrift van deze aanvraag toegezonden.

Tevens zal ik te zijner tijd, eveneens ter kennisname, mijn beslissing op dit verzoek doen toekomen aan de beide Kamers der Staten-Generaal.

De Minister voor Wonen en Rijksdienst, S.A. Blok

Ter inzage gelegd bij het Centraal Informatiepunt Tweede Kamer


3.

Bijlagen

 
 
 

4.

Meer informatie

 

5.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.