Politiek café met Erik Ziengs in Ommen

Ommen, gezien vanaf de linkeroever van de Vecht
datum 28 februari 2014 20:00 - 21:30
plaats Ommen
aanwezigen M. (Malik) Azmani i, E. (Erik) Ziengs i e.a.
organisatie Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) i

VVD Ommen organiseert vrijdag 28 februari aanstaande een politiek café met Tweede Kamerlid en ondernemer Erik Ziengs in café restaurant Flater. Het onderwerp die avond is het Ondernemen in Ommen. Iedereen is vanaf 20.30 uur welkom om met Erik Ziengs, kandidaat raadslid René Timmer en Tweede Kamerlid tevens raadslid Malik Azmani in gesprek te gaan.

Praat mee!

Praat vooral mee op 28 februari aanstaande! U bent van harte welkom om 20.30 uur in café restaurant Flater, Markt 18 in Ommen.

Meer info: vvd-ommen.nl


1.

Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)

De Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) is een rechtse liberale partij, met op onder meer ethisch gebied progressievere standpunten. Politiek leider is sinds 14 augustus 2023 Dilan Yesilgöz-Zegerius i. De partij werd opgericht in 1948 als opvolger van de Partij van de Vrijheid i (PvdV), die weer een voortzetting was van de vooroorlogse Liberale Staatspartij i (LSP).

De VVD kreeg bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i 24 zetels, een verlies van 10 zetels ten opzichte van 2021. De VVD werd daarmee voor het eerst in dertien jaar niet de grootste partij in de Tweede Kamer. In de Eerste Kamer i heeft de VVD momenteel tien zetels. Er zitten vijf Nederlandse leden namens de VVD in het Europees Parlement i.

2.

Meer over...