Verpleegkundig en verzorgend Nederland geeft CDA 1e plaats!

Met dank overgenomen van A.S. (Sabine) Uitslag i, gepubliceerd op maandag 31 mei 2010.

Het CDA krijgt een 7,5 voor haar verkiezingsprogramma meldt V&VN

‘Groot nieuws! Het CDA scoort een 7,5 op de zorgmeetlat van V&VN, de eerste plaats. De verpleegkundigen en verzorgenden hebben vertrouwen in het CDA. Hier heb ik me anderhalf jaar voor ingezet.

Onder andere middels de Tour de Nurse tour ik anderhalf jaar door het land om verpleegkundigen en verzorgenden te spreken. Centraal in dat gesprek staat welke problemen en oplossingen zij zien en waar het CDA en ik, als woordvoerder verpleging en verzorging, zich mee bezig zou moeten houden.

Nu blijkt dat dit alles voor verpleegkundigen en verzorgenden herkenbaar in het verkiezingsprogramma is beschreven. Herkenbaar voor zorgprofessionals. Dat is een goede zaak! Luisteren naar de oplossingen van mensen die het werk doen loont. Niet de economische parameters moeten leidend zijn, maar de oprechte menselijke relatie. Professionaliteit, deskundigheid en menselijke maat gaan wat mij betreft hand in hand.

Ik ben trots op dit fantastische resultaat. Ik sta te popelen me de aankomende vier jaar hard te maken voor deze beroepsgroep! Stem Uitslag, lijst 1, nummer 31 als je dit graag met me mee wil maken.

Met groet Sabine Uitslag, CDA.

http://www.venvn.nl/Home/tabid/679/ctl/Details/ArticleID/3496/mid/3229/Meer-politieke-aandacht-voor-zorgprofessionals.aspx