Netwerkdiner Zwolle met Han ten Broeke

Zwolle, Nederland.
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 26 mei 2010 19:00
plaats Zwolle
locatie Binnen eten & drinken, Kamperstraat 31 Toon locatie
zaal Binnen eten & drinken, Kamperstraat 31 in
aanwezigen J.H. (Han) ten Broeke i, M. (Malik) Azmani i e.a.
organisatie Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) i

Geacht VVD-lid,

Op woensdag 26 mei a.s. organiseert de VVD Zwolle een Netwerkdiner met Tweede Kamerlid Han ten Broeke (nummer 13 op de landelijke VVD-kieslijst, 1e kandidaat uit Overijssel). 14 Dagen voor de landelijke verkiezingen kunt u onze Overijsselse kandidaat alles vragen wat u vóór de verkiezingen nog van hem wilt weten. Graag nodigen wij u daarom uit aan tafel aan te schuiven. Ook geïnteresseerde niet-VVD'ers -bijvoorbeeld uw buurvrouw of collega van het werk- zijn hierbij van harte welkom!

Tijdens het 3-gangen diner kunt u door de wisselende tafelschikking in gesprek met Han ten Broeke, Malik Azmani (nummer 18), Cees Berkhout (wethouder VVD in Zwolle), René de Heer (fractievoorzitter VVD in Zwolle) en natuurlijk uw overige tafelgenoten. Tussen de gangen door zullen de gastsprekers hun kijk op het thema 'ondernemerschap & financieel economisch beleid in de regio' met u delen. Het diner start om 19.00 uur (inloop 18.30 uur) bij Binnen eten & drinken aan de Kamperstraat 31 in Zwolle. Kosten voor het diner inclusief drinken tijdens het diner zijn 50,- euro per persoon. Wij hopen uw interesse te hebben gewekt en u 26 mei te mogen begroeten.

Aanmelden kan via info@vvdzwolle.nl. Wilt u bij uw aanmelding het aantal personen, uw namen, telefoonnummer en eventueel speciale diëten vermelden? Uw aanmelding staat geregistreerd nadat de 50,- euro per persoon is overgemaakt op rekeningnummer 1707.99.891 ten name van VVD Zwolle o.v.v. Netwerkdiner.

Graag tot ziens op 26 mei!

Met vriendelijke groet,

Jur Zandbergen

Voorzitter VVD Zwolle


1.

Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)

De Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) is een rechtse liberale partij, met op onder meer ethisch gebied progressievere standpunten. Politiek leider is sinds 14 augustus 2023 Dilan Yesilgöz-Zegerius i. De partij werd opgericht in 1948 als opvolger van de Partij van de Vrijheid i (PvdV), die weer een voortzetting was van de vooroorlogse Liberale Staatspartij i (LSP).

De VVD kreeg bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i 24 zetels, een verlies van 10 zetels ten opzichte van 2021. De VVD werd daarmee voor het eerst in dertien jaar niet de grootste partij in de Tweede Kamer. In de Eerste Kamer i heeft de VVD momenteel tien zetels. Er zitten vijf Nederlandse leden namens de VVD in het Europees Parlement i.

2.

Meer over...