Niet langer wachten: criminele Marokkanen eruit!

Met dank overgenomen van S.R. (Sietse) Fritsma i, gepubliceerd op dinsdag 9 juni 2009.

De Partij voor de Vrijheid vindt het schandalig dat in Rotterdam meer dan de helft van de Marokkaanse jongeren in de leeftijd van 18 t/m 24 jaar in aanraking komt met de politie. PVV'er Sietse Fritsma heeft minister Van der Laan van Wonen, Wijken en Integratie daarom vandaag tijdens het mondelinge vragenuur van de Tweede Kamer ter verantwoording geroepen. "Deze horrorcijfers tonen maar weer eens aan dat het hoog tijd wordt voor de PVV aanpak van dit probleem: oppakken en het land uit zetten", aldus Fritsma.

Hieronder de spreektekst van Sietse Fritsma:

Voorzitter,

In Rotterdam slaat de multiculturele samenleving, de massa-immigratie en de islamisering keihard toe! Onze havenstad bestaat straks voor het grootste deel uit allochtone inwoners. En gelet op het vorig jaar gebroken immigratierecord, doet het kabinet erg haar best om deze trieste mijlpaal zo snel mogelijk te halen..

De Rotterdamse bevolking is er mooi klaar mee: hun geliefde stad is de onveiligste van Nederland! Antilliaans en Marokkaans tuig is de stad met overvallen, geweld en elk mogelijk wangedrag gruwelijk aan het verzieken..

Hierbij is de linkse leugen dat het maar om een paar rotte appels gaat vorige week genadeloos afgestraft! De Volkskrant berichtte namelijk dat van alle Marokkaanse jongeren in de leeftijd van 18 tot 24 jaar meer dan de helft door de politie is verdacht van een delict!

Meer dan de helft!! Het is echt GOD-GE-KLAAGD!

Deze horrorcijfers hoeven echter niemand te verbazen; de burger is immers allang bekend met de straatterreur van Marokkaanse agressievelingen, die overal en altijd de kop op steekt. Van tram tot koopavond en van strand tot bioscoop. Maar de Marokkaanse burgemeester van Rotterdam verviel in reactie op de cijfers meteen in de welbekende PvdA- reflex door te zeggen dat het allemaal wel meevalt..

Een houding die precies in lijn is met PvdA- fractievoorzitter Hamer, van wie we moeten denken dat Marokkaanse straatterroristen Ciske de Rat- achtige kwajongens zijn. En dan zijn het ook nog maar een paar duizend, volgens de PvdA minister voor Wonen, Wijken en Integratie.

Voorzitter,

Het moet afgelopen zijn met deze laffe ontkenning van de werkelijkheid.

Het is tijd voor de PVV aanpak!

Ik roep het kabinet op om de volgende 3 dingen te doen:

  • 1. 
    Stel een immigratiestop in voor mensen uit moslimlanden als Marokko. Anders blijft het natuurlijk dweilen met de kraan open..
  • 2. 
    Zorg er voor dat het tuig veel harder gestraft wordt. Want het is werkelijk van den zotte dat criminelen er vaak met taakstrafjes vanaf komen en dus steeds aan de gang kunnen blijven met het verzieken van onze samenleving.
  • 3. 
    Zorg ervoor dat vreemdelingen die een verblijfsvergunning hebben na het plegen van een misdrijf meteen het land uit worden gezet!!! Maak uitzetting ook mogelijk bij volhardende criminelen die in bezit zijn van een dubbele nationaliteit, door het Nederlanderschap dan in te trekken.

Graag een reactie..

Zie ook: